De populaire zaak Optiek Kristien was tijdelijk verhuisd naar de Genkersteenweg in Hasselt omwille van ingrijpende verbouwingswerken. Een flinke investering later is Kristien Maris en haar team terug op de vertrouwde stek in de Banneuxwijk.

Optiek Kristien is een begrip in Hasselt. De onderneming wil altijd mee zijn met de nieuwste trends en voldoende ruimte hebben om het toenemende cliënteel in alle comfort te adviseren. Vandaar dat werd beslist om het bestaande pand zowel vanbinnen als vanbuiten grondig aan te pakken. Een bom geld later is de renovatie achter de rug en beschikt Optiek Kristien over één van de mooiste studio’s in Limburg.

In de vernieuwde vestiging beschikken de medewerkers over 150 vierkante meter aan winkelruimte met 4 verkoopstafels, een professioneel uitgerust lenzenatelier, een afzonderlijke kinderhoek met animatie en een ruimte voor oogmetingen volgens de meest recente meettechnologie. De winkel is door de installatie op zonne-energie bovendien volledig energieneutraal. Een mooi project van deze lokale ondernemer!