Wie zal op donderdag 17 november op het hoogste schavot staan bij de prijsuitreiking van de Beloftevolle KMO en van de KMO Laureaat 2016-2017? Daar kan je zelf mee over beslissen!

DavyJonckers-294x300-1De Limburgse finalisten in beide categorieën, met name UgenTec bij de beloften en Yontec bij de ‘grote jongens’, kunnen best nog een flink duwtje in de rug gebruiken. Momenteel steken andere provincies hen de loef af qua aantal stemmen, en dat kunnen de chauvinisten onder ons niet laten gebeuren!

Vandaar: surf even naar deze pagina en druk (voor 7 november!) op het blokje ‘online stemmen’ dat onder de naam van Yontec staat. Vul een e-mailadres in, en klaar is kees! Je kan ook (gratis!) een sms sturen, met name UNIZO LIM1 naar 8686. Davy Jonckers, zaakvoerder van het bedrijf (foto), zegt nu al ‘dank u’.

En ook UgenTec verdient het om op het hoogste podium te prijken. Op dezelfde internetpagina kan je ook ‘online stemmen’, wederom voor 7 november! Via sms doe je dat best met de boodschap UNIZO LIM2 naar 8686. Ook dit bericht is helemaal gratis.

Doen! UgenTec heeft als dank nu al een gratis vat gereserveerd voor 18 november op de Corda Campus!