Project Media uit Opglabbeek, uitgever van het vakmagazine Limburg Bouwt, heeft een akkoord bereikt met de gerenommeerde plastische chirurg Jeff Hoeyberghs, over de productie en de uitgave van een magazine. JEFF, zoals het blad zal heten, zal 2 topics behandelen. “Enerzijds willen we het hebben over lichaamsverzorging, en dit in de brede zin van het woord,” zegt uitgever Ludo Cleeren. “Daar horen dus onderwerpen bij zoals botox, liposuctie en borstvergroting. Anderzijds willen we ‘schoonheid’ belichten, en dat eveneens in een ruimer kader. We denken dan aan artikels over kleding, juwelen en accessoires.”

jeff hoeybergs“De teksten zullen geschreven worden door Hoeybergs zelf, en dit in de ‘vrank en vrij’-stijl die we van hem gewoon zijn,” aldus nog Cleeren, die erg blij is met de overeenkomst. “Mogen samenwerken met een autoriteit als Jeff Hoeyberghs is een hele eer. Hoger kan ik als uitgever niet mikken.”

Het eerste nummer van JEFF mag verwacht worden in het voorjaar van 2014. Het blad zal via de krantenwinkels te koop zijn.