Wie denkt een goed idee te hebben om de wereld te veroveren, doet er goed aan eerst wat professioneel advies in te winnen over de slaagkansen. Bovendien waren er nog nooit zoveel instanties waar potentiële starters terecht kunnen voor begeleiding en financiering. Daar komt nu ook Deloitte bij. Samen met het Agentschap Innoveren & Ondernemen wordt het project Starten met Ondernemen opgezet.

Frank Schouteden“Deelnemers kunnen een beroep doen op onze expertise,” zegt Frank Schouteden, Director bij Deloitte in Hasselt. “Ze worden door onze experts individueel begeleid over een traject van 3 maanden. Het gaat om een interactieve en complete aanpak, aan de hand van e-learnings, individuele coachingsessies en adviesmomenten in groep. Aan het einde van het traject wordt er een evaluatiegesprek gepland, waarbij de deelnemers feedback krijgen van de jury omtrent de haalbaarheid van hun plan.”

De opleiding wordt financieel ondersteund door Agentschap Innoveren & Ondernemen, mits een kleine bijdrage die door de startende ondernemer persoonlijk wordt gedragen.