Roel Vandebeek is zonder twijfel één van de meest getalenteerde vormgevers in ons land. De Maaslandse designer heeft de afgelopen 20 jaar al tal van iconische producten op zijn naam gezet, waaronder stoelen, straatmeubilair, artistieke installaties, boekenrekken, bakstenen, sokken en nog veel meer.

Maar zoals dat vaak gaat op de grens tussen kunstenaar en ondernemer, vinden de prachtige producten nog te weinig hun weg naar het grote publiek. En dat is heel jammer, want de creatieve vormgeving biedt net de toegevoegde waarde die ons onderscheidt van de seriële maakindustrie in lagelonenlanden.

Een aantal Limburgse ondernemers hebben daarom het heft in handen genomen en zich verenigd, met als doel: de kracht van vormgeving en de waarde van identiteit in de huidige socio-economische cultuur te accentueren. En daarmee willen ze Roel een stevig en breed platform geven.

Via een nieuwe vennootschap, Objet Complet, gaan ze samen o.a. de ontwerpen van Roel Vandebeek vermarkten. Aandeelhouders van Objet Complet, zijn naast Roel zelf, Ingrid Jaspers (Interieur Depot), Frank Jaspers (Architectuur Depot), Peter Croonen (o.a. Bioracer en KRC Genk), Lut Wyers (Identify.me), Luc Jeurissen (Trixxo), Martine Eerdekens, Steven Vanmol en Koen Windmolders. Zij zullen elk vanuit hun expertise een steentje bijdragen om dit Limburgs talent in de markt te zetten.

De branding zal gebeuren onder de benaming It’s a Roel, waarmee de identiteit van de designer stevig naar voor komt.