Monique en Guy van Koffiebranderij Gimo in Sint-Truiden hebben samen met stadsgenoten John en Rik van Doublegum Creative Studio een nieuw netwerkplatform opgericht. De vier ondernemers die elkaar kennen uit het BNI-netwerk, willen hiermee een brug slaan tussen lokale bedrijfsleiders, plaatselijke instellingen én studenten. De club krijgt de naam Centrum 38 en zal 10 keer per jaar bijeenkomen. Er zal telkens een centrale spreker worden gevraagd om een onderwerp uit te diepen dat interessant is voor ondernemers uit de regio. Verder is er ook online een verlengstuk: via de website www.centrum38.be en via Facebook.

Het getal 38 in naam slaat op de regio met postcode 38xx. Alleen bedrijven die in dit gebied hun zetel- of uitbatingsadres hebben, of studenten die er wonen, kunnen lid worden van Centrum 38. Leden krijgen meer (online) visibiliteit en worden gestimuleerd mekaar te helpen. Zo worden ze onder andere automatisch toegevoegd tot een gesloten Facebookgroep waarin ze gerichte vragen aan mekaar kunnen stellen….

Tijdens de events is iedereen welkom: zowel leden als niet-leden kunnen dan verdere kruisbestuiving bekomen, stellen de initiatiefnemers. De kick-off vindt nu donderdag plaats bij Gimo.