Nieuwe vestiging en 12 nieuwe jobs bij Noten

De firma Noten uit Hamont-Achel, gespecialiseerd in verwarming, isolatie en vochtbestrijding, breidt uit richting Hasselt en opent er een tweede vestiging. De Limburgse kmo plant tegen eind 2015 een locatie in het bedrijvenpark Ekkelgaarden en creëert daarbij een twaalftal jobs.

Noten voorziet hierbij een investering van 850.000 euro om zich verder te verankeren in de Limburgse markt: “In Hasselt zullen we onze service- en onderhoudsafdeling voor centrale verwarming verder uitbouwen,” zegt Dries Jennen (24), de jonge ondernemer die in 2014 het bedrijf overnam. De dagelijkse bedrijfsleiding onderging een reorganisatie om de geplande groei op te vangen en ook het moederbedrijf in Hamont-Achel wordt hiervoor verbouwd.”

Dries JennenDe geografische expansie zorgt voor extra werkgelegenheid: “Bovenop de 45 personeelsleden die momenteel tewerkgesteld zijn in Hamont-Achel, willen we op korte termijn 12 nieuwe werknemers aannemen,” aldus Jennen. “Het zal gaan om zowel technische, commerciële als ondersteunende functies.”

De uitbreidingsplannen van de firma Noten zijn hiermee nog niet in hun laatste fase. “Bijkomende vestigingen in andere provincies, meer bepaald het Antwerpse, zijn op langere termijn zeker een mogelijkheid,” besluit de jonge zaakvoerder.