The Water Purifier en Talent4People zijn zopas samen verhuisd naar een nieuw pand in Beverlo. Beide bedrijven, eigendom van het echtpaar Bert Vandermeer en Petra Rubens (foto), hadden door de groei nood aan extra ruimte voor de 50 mensen die ze in dienst hebben.

petra-rubensTalent4People is een hr-dienstverlener, die Petra Rubens in 2012 samen met haar echtgenoot heeft opgericht. Het bedrijf fungeert als externe personeelsdienst voor kmo’s en verleent ondersteuning aan de hr-afdeling van grotere ondernemingen. Er werken intussen zo’n 35 mensen, voornamelijk in de afdeling voor huishoudhulpen, die aan de dienstverlening werd toegevoegd.

Ook in 2012 nam het echtpaar, samen met Tijl Clerckx, The Water Purifier over. Een totaal andere branche, meer bepaald in het bottelen en plaatsen van drinkwatersystemen bij bedrijven en particulieren. In 4 jaar tijd werd de omzet verdubbeld en nam het personeelsbestand toe tot 15 mensen. De diverse locaties in Genk (kantoren en magazijn) werden te klein. Vandaar dat werd beslist om deze activiteiten onder te brengen in de nieuwbouw waarin ook Talent4People is gevestigd.

Daarmee starten beide ondernemingen een nieuw hoofdstuk van hun prille bestaan, en worden de volgende groeiplannen aangevat.