De laatste vrijdag van de maand is voorbij, wat betekent dat we opnieuw een editie van ons Made in Limburg Magazine klaar hebben! U kunt het downloaden via de app, lezen via de webreader of printen en op papier lezen. Door te klikken op onderstaande links, kunt u ook alle artikels apart lezen! Wat hebben we voor u in petto:

– Een top 5 van de meest gelezen artikels op Made in Limburg van de voorbije maand.
– Een erg actueel interview met Kurt Moons, CEO van Euro Shoe Group. Hij huurde Philippe Geubels in om de marketing te verzorgen…
– Hun bakkerijgroep bestond al sinds 1938, maar een flinke dosis pech maakte daar een einde aan. De ondernemers wisten echter niet van opgeven, en leiden vandaag een succesvolle chocolaterie Conditus.
– Puur op basis van cijfers, heeft het weekblad Trends de 20 snelste groeiers van Limburg geselecteerd. In een tabel tonen we wie onze Groeigazellen zijn.
– Een politicus die bedrijven adviseert: niet koosjer of de normaalste zaak van de wereld? Wij vroegen het aan Limburgse ondernemers én aan politici zelf: Spraakmakend!
Hoe zou het zijn met Rik Mondelaers? Krijgt hij zijn tijd goed om, nu zijn taak als directeur van de Confederatie Bouw Limburg is overgenomen?
– Onze fotograaf was te gast op Amuse Bouw 2017, de jaarlijkse hoogmis van de Limburgse aannemers. Wie hij daar zoals aantrof, ziet u in deze fotoreportage.
– “Limburg moet de kerktorenmentaliteit verlaten en China beschouwen als een interessante exportmarkt.” Aan het woord is Sven Agten, Limburger en China-kenner. Hij is onze Toekomstdenker deze maand.
– Genkenaar Jan Dierckx woont en werkt al 15 jaar in Frankrijk. Hij leidt er een bloeiende dierenartsenpraktijk en heeft in het bergachtige landschap nog wat tijd voor interessante hobby’s. Onze Limburgse Expat!
– Wat KRC Genk kan, dat kunt u ook: met een aantal gerichte investeringen in duurzaamheid uw energiefactuur tot nul herleiden. Luminus legt uit hoe.
– In een klein kantoortje op C-Mine worden tal van luxeproducten voor wereldmerken bedacht. Een verborgen parel is KesselsGranger Design Works.
– Enkele tips voor interessante lectuur: we gingen voor u op zoek naar 5 boeken die u als Limburgse ondernemer zeker zullen interesseren. Nu bestellen en over enkele maanden de reiskoffer in!
– Als traditionele uitsmijter: de column. Kurt Meers vindt dat we onze starters niet altijd moeten pamperen…

Een hele boterham: neem er gerust een hele maand uw tijd voor!