Het is de nieuwe eigenaars van Sentower Park in Opglabbeek menens om de activiteiten te verbreden naar evenementen buiten de paardensport. Zo zal er van 12 tot 15 augustus de beurs LimAgro plaatsvinden. “We willen hier dé toonaangevende land- en tuinbouwbeurs van de provincie van maken,” zegt organisator Laurens Meynaerts. “Net zoals in de paardensport, hebben we ook in de agrarische beurzen de ambitie om dé referentie te worden.”

sentower parkOmdat er een groot gemeenschappelijk publiek is, zal de eerste editie van LimAgro alvast gecombineerd worden met een grote, internationale jumping. “Het zal dus vast en zeker een bedrijvigheid van jewelste worden,” aldus nog Laurens Meynaerts. “Aan waardevolle bezoekers zal er zeker geen gebrek zijn.”

Intussen hebben zich al heel wat standhouders gemeld. Er kunnen er nog een aantal bij. Zij zullen samen met de verantwoordelijken van de workshops, demonstraties, kinderboerderij, foodtrucks, enzovoort, zorgen voor een perfecte sfeer. “We raden een beursbezoek dan ook aan als daguitstap voor de hele familie,” besluit de CEO van Sentower Park.