Het evenementenbureau To The Point Events moet nog alle verhuisdozen uitpakken die zopas op de Corda Campus gearriveerd zijn. “Gezien de groei van het bedrijf en de ambitie om het aanbod te versterken, waren we al even op zoek naar een ruimere thuis,” zegt Director, Bart Koninckx. “En waar kan je in Limburg beter zijn dan in het centrum van innovatie en kruisbestuiving: de Corda Campus?”

ttpe-3-11-16-1-28-psEn dus huist To The Point Events sinds deze week in Corda 1, wat het hoofdgebouw is van de intussen grootste campus in ons land. Raar genoeg is dit het eerste evenementenbureau tussen de 192 ondernemingen die al op Corda gevestigd zijn. ​”​Fijn om te zien ook dit dynamisch en creatief bedrijf zijn weg heeft gevonden naar onze high tech campus,” zegt algemeen directeur Raf Degens. “We zijn ervan overtuigd dat ze heel wat straffe projecten kunnen realiseren voor bedrijven op én buiten de campus.”

To The Point Events heeft alvast wilde plannen om de intrede in de nieuwe omgeving meer kleur te geven. “Naast de grote projecten die we al vele jaren doen, gaan we de focus uitbreiden naar teambuilding-activiteiten,” zegt Bart Koninckx nog. “We gaan een soort menukaart samenstellen, waar bedrijven uit kunnen kiezen voor een leuk event op maat. In de meer dan ​100 teambuilding​-​concepten vindt zowel de sportieve als creatieve werkgever dé ideale activiteit. Hem volledig ‘ontzorgen’, dat is onze opdracht.”

Het bureau wil nog op een ander domein gaan ‘vlammen’. “We gaan tevens inzetten op MICE (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions). Hier op de Corda Campus is er heel wat professionele accommodatie voorhanden om zo’n events op te zetten. Moet het nog grootschaliger, dan kijken we uiteraard ook naar andere locaties.”