Begin 2016 bundelen Motmans & Partners en Katena, allebei gevestigde waarden in de hrm-sector, de krachten. Met deze fusie willen de bedrijven hun doelgroep en actieradius gevoelig uitbreiden en tegelijk inhoudelijk groeien. Naast zaakvoerders Geert Motmans en Jo De Bruyne neemt ook Liesbeth Vandenrijt, tot dusver partner bij Motmans & Partners, een participatie in de nieuwe structuur.

Motmans & Partners september 2015-2564Motmans & Partners is actief in rekrutering & selectie, talentmanagement, hr-beleid en loopbaanbegeleiding. Dit gebeurt in hoofdzaak op de as Limburg-Antwerpen, met kantoren in Hasselt en Herentals. Katena, met een kantoor in Mechelen, focust op talentmanagement en changeprojecten, veeleer op de as Brussel-Antwerpen.

Geert Motmans: “Sinds onze onafhankelijke positie begin dit jaar, hebben we alle opties open gehouden en gesprekken gevoerd met meerdere partijen. Met Jo De Bruyne van Katena was er meteen een klik: we streven dezelfde waarden en kwaliteit na én zijn complementair in aanbod, doelgroep en regio. Deze fusie lag dan ook voor de hand. Bovendien kunnen we onze ambities sneller en duurzaam waarmaken en de continuïteit van ons kantoor op lange termijn verzekeren.”

De naam Katena verdwijnt en gaat op in Motmans & Partners. De hr-specialist opent binnenkort ook een kantoor in Antwerpen, van waaruit alle klanten ten oosten van de as Brussel-Antwerpen, gemakkelijker ondersteund kunnen worden. “Via enkele partners en een vaste samenwerking voor Wallonië, groeit Motmans & Partners stilaan naar een nationaal bereik,” weet Geert Motmans.

Naast Geert Motmans en Jo De Bruyne zal ook Liesbeth Vandenrijt een participatie nemen in de nieuwe structuur.