Motmans & Partners, een kwaliteitsspeler op de rekrutering- en selectiemarkt met hoofdkantoor in Hasselt, heeft Eric Meyers aangetrokken als nieuwe partner. Met deze transfer wil CEO Geert Motmans de verdere groei en verankering van het bedrijf in de Antwerpse regio in goede banen te leiden.

“Eric heeft meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering & selectie, en dit in een brede waaier van industrieën, in zowel binnen- als buitenland”, zegt Geert Motmans. “Samen met Walter Gijs, gerenommeerd expert in coaching en ontwikkeling van medewerkers, zal hij HR-oplossingen aanbieden aan bedrijven die geloven dat bedrijfssucces afhangt van de kwaliteit en groei van de medewerkers en de organisatie. Trouw aan ons adagio, geloven wij dat mensen het verschil maken. Ik ken Eric al heel lang en zowel qua aanpak als qua waarden zitten we op dezelfde golflengte. Voeg daarbij zijn regionale verankering in het Antwerpse bedrijfsleven en het plaatje is compleet.”

Deze aanwerving is voor Motmans & Partners de volgende stap in de ambitie om de regionale aanwezigheid uit te bouwen in heel Vlaanderen.