Mister Spaghetti: nieuw horecaconcept komt naar Hasselt

Op 14 september opent in Hasselt een gloednieuw restaurant de deuren. Bij Mister Spaghetti op het Kolonel Dusartplein (waar vroeger De Geletterde Mens was) zal je alleen spaghetti kunnen eten. “De formule bestaat in België sinds 2014,” zeggen Joeri Beusen en Bart Lambrichts, die het concept naar Hasselt zullen brengen. “Je kan kiezen uit gewone spaghetti, cappellini, spelt, volkoren of glutenvrije spaghetti. Dit gecombineerd met een 25-tal sauzen.”

mister spaghettiMister Spaghetti heeft ook een aantal Amerikaanse invloeden. “Zo is er de XL-Challenge, waarbij de spaghetti gratis is als je erin slaagt om 2,4 kg met saus te verorberen in 30 minuten,” aldus Joeri Beusen. “Je kan ook een doggy bag meenemen, natuurlijk.”

Aan de andere zijde van de keuken, die uitgeeft in de Badderijstraat, zullen dezelfde gerechten worden verkocht om af te halen. Mister Spaghetti gaat een 7-tal vaste mensen aanwerven en een 15-tal extra paar handen, waaronder mensen met flexi-jobs en studenten. Het restaurant zal 7 op 7 geopend zijn.