De Duitse staalhandelaar Theo Steil heeft een half jaar lang de productiefaciliteiten van Ford Genk ontmanteld. Daarvoor heeft Theo Steil een beroep gedaan op het Limburgse verhuurbedrijf Interrent, dat in de hele periode meer dan 90 machines uitleende.

Interrent jan everts“Het ging vooral om hoogtewerkers, schaarliften, verreikers, heftrucks, stroomgroepen en lichtmasten,” zegt Jan Everts, zaakvoerder van Interrent. “Zo was er geen licht en stroom in 57 hectare hallen die moesten afgebroken worden.”

Een hele klus voor Interrent. “Inderdaad een speciale en unieke ervaring,” aldus nog Jan Everts, die in 2013 het bedrijf overnam van zijn vader. “Ik mag terecht trots zijn op mijn bedrijf en al mijn medewerkers.”

Interrent, dat momenteel 3 filialen telt (Bree, Genk en Lommel), is aan een sterk groeitraject bezig. “Dat komt onder meer omdat we meer de focus leggen op totaalprojecten,” zegt de zaakvoerder. “We hebben ook fors geïnvesteerd, voornamelijk in zwaardere machines en in personeel. Dat alles werpt nu zijn vruchten af.”