Max Van Der Linden (°1980) wordt bij VKW Limburg de nieuwe Manager Events & Jong VKW Limburg. In opvolging van Marc Beenders zal Max instaan voor de organisatie van allerhande activiteiten voor de werkgeversorganisatie, de coördinatie verzorgen van de jongerenafdeling en ook een actieve rol opnemen in de belangenbehartiging.

Max Van der LindenMax Van Der Linden studeerde in 2003 af aan de UHasselt als licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen en startte zijn loopbaan als financieel auditor bij KPMG Bedrijfsrevisoren. In 2004 werd hij adviseur Belangenbehartiging bij Unizo Limburg, waar hij de Limburgse bedrijfswereld al van binnenuit leerde kennen. In 2008 stapte hij over naar Groep C en Connect waar hij als communicatieadviseur/projectleider aan de slag ging, en al snel doorgroeide tot seniorniveau. Max stond er in voor het beheer van consultancy-opdrachten rond strategie, communicatie en procesbegeleiding, zowel voor bedrijven als voor overheden.

Vanaf 1 februari vervoegt hij nu het managementteam van VKW Limburg. Gedelegeerd bestuurder Jos Stalmans: “We zijn ervan overtuigd dat Max Van Der Linden de juiste man is om onze groei en de groei van onze leden verder mee vorm te geven.”