De nieuwe incubator Mia-H, gevestigd in het voormalige Veldeman-gebouw aan het kanaal in Hasselt, heeft een eerste bedrijf aangetrokken dat er zich permanent gaat vestigen. Marketingbureau Mast vertrekt op Corda Campus en krijgt de primeur aan de Kaai.

Bert Schols en Simon Timmermans, oprichters van Mast, hebben hun bedrijf sterk zien groeien. Daarom waren ze al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie. Toen de mode-incubator Mia-H de deuren opende en daarbij aangaf dat alle bedrijven uit de creatieve economie welkom waren, kwam het snel tot een deal. (Daarna volgden nog een aantal bedrijven hun voorbeeld.)

“Deze creatieve hotspot is nét wat we nodig hebben”, zegt Bert Schols. “In dit kantoor kan er een kruisbestuiving gebeuren met andere creatieve talenten. En zullen we zo onze doelgroep, de Limburgse kmo’s, nog beter kunnen ondersteunen in hun marketing.”

Mast zit momenteel in een groeiversnelling en wil dit jaar zijn team van creatievelingen nog verder uitbreiden. Klanten zijn o.a. Stad Sint-Truiden, Freixenet, Oxfam en Provincie Limburg.