De gekende interieurbouwer Timmermans Interieur uit Zonhoven staat voor een volgende fase in de bedrijfsgeschiedenis. Stichter en eigenaar Luc Timmermans laat de operationele leiding van zijn onderneming over aan drie van zijn trouwe medewerkers. Zij zullen volgens eigen inzichten de continuïteit van de onderneming moeten verzekeren.

Timmermans Interieur bestaat al 20 jaar als lokale interieurspecialist. Het meubilair wordt in eigen atelier op maat gemaakt, en dit zowel voor eigen klanten als in onderaanneming van projectontwikkelaars en aannemers. Vrij recent is Timmermans Interieur doorgegroeid tot een nationale speler. Er werd fors geïnvesteerd in machines voor serieel maatwerk en het eigen personeelsaantal nam toe tot een 30-tal vakmensen.

Die sprong in de groei heeft gevolgen voor de interne organisatie, waarbij Luc Timmermans ruimte biedt aan de ambitie van drie naaste medewerkers: Stefan Vermeylen (dagdagelijkse leiding), Dorien Boesmans (projectleiding) en Matthias Jordens (financiën) zullen samen, als team, het bedrijf gaan aansturen.

Luc Timmermans blijft voor 100% eigenaar en gaat aan de zijlijn staan als trouwe supporter en raadgever voor de snelgroeiende onderneming.