Kim Severy, mede-zaakvoerster van cadeautjeshandel Mamzel, heeft de onderneming verlaten. Na 6 jaar als vennoot gaat ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kim Hardy, die het bedrijf 8,5 jaar geleden oprichtte, zal het schip voortaan alleen aansturen.

mamzel kim kimMamzel begon heel kleinschalig als een online shop voor leuke cadeautjes. Via de formule van homeparty’s groeide het bedrijf pijlsnel. Kim en Kim wisten samen de structuur op poten te zetten en ook de logistiek en ICT achter het concept op punt te stellen. Momenteel zijn er zo’n 100 dames die meermaals per week een thuisdemonstratie gaan geven met de spulletjes van Mamzel. Ook online vindt de selectie van eigenzinnige cadeautjes vlot de weg naar het grote publiek. De formule slaat aan, want Mamzel groeit nog steeds.

“Maar nu ben ik niet langer één van de schouders waar Mamzel op steunt,” laat Kim Severy weten. “Ik heb intens genoten van dit ongelooflijk mooi en groots verhaal. Een stukje levenswerk. Wat ik in de toekomst ga doen, staat nog niet vast, maar ik zal vast en zeker weer iets moois kunnen gaan opbouwen.”

Kim Hardy gaat dus voortaan alleen het bedrijf aansturen. “Kim en ik hebben 6 jaar heel fijn samengewerkt. Dit heeft geleid tot waar we nu staan. Samen zijn we altijd meer geweest dan 1+1. Maar we hadden beiden het gevoel dat dit hoofdstuk van Mamzel nu is afgerond, en het bedrijf klaar is voor een volgende stap. We denken dat één kapitein op het schip die tocht moet aankunnen. Dat had één van ons twee kunnen zijn, en we hebben nu die keuze gemaakt. Onze wegen scheiden in schoonheid.”