Op dinsdag 26 april brengt Made in Limburg zijn Limburgse ‘community’ voor de allereerste keer samen. Dit tijdens een uniek evenement met inspirerende topsprekers uit de regio, een uitzonderlijk debat en een fenomenaal feest achteraf. Het majestueuze Watt 17 te Heusden-Zolder fungeert als decor voor dit niet te missen event.

made in limburgMulti-ondernemer Gert Cielen (Tip Top Belting, CEO-Limburg,…) bijt de spits af met zijn verrassende kijk op het ondernemerschap. Onze internationale gast is niemand minder dan Davy Kestens (Spark Central), die helemaal van San Francisco naar Heusden-Zolder komt. Alvorens hij zijn indrukwekkende succesverhaal doet, licht Stijn Bijnens van investeringsmaatschappij LRM de opportuniteiten voor Limburg in de Digital Age toe. Na een korte pauze gooit Karine Valy van conceptstore La Bottega het opnieuw over een andere boeg. Zij doet haar beslissing om te investeren in bricks ten tijde van clicks uit de doeken.

Spraakmakend debat
Voor de eerste keer samen op het podium: Johann Leten (Voka), Jos Stalmans (VKW) en Bart Lodewyckx (Unizo) gaan de confrontatie aan tijdens een opzienbarend debat. Alvorens Indra Dewitte hen onderwerpt aan haar vragenvuur, zal Noël Slangen, columnist bij Het Belang van Limburg, de gemoederen aanwakkeren.

Aansluitend dompelen we de gasten onder in een heuse culinaire verwennerij met een walking dinner, geïnspireerd op de Limburgse keuken. En als hun zintuigen tegen dan nog niet voldoende geprikkeld zijn, zorgen we voor wat extra spektakel! Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame business-contacten zullen zeker niet ontbreken.

Inschrijven doe je best snel via www.madeinlive.be/limburg, want de plaatsen zijn beperkt!