Ja, u bent één van de meer dan 110.000 unieke bezoekers die deze website de afgelopen maand heeft mogen verwelkomen. Mooie cijfers, waar we best fier op zijn. Exact een jaar geleden kondigden we nog een nieuw record aan van 90.000 unieke bezoekers per maand, een stijging dus van 22 procent. Bovendien is ons aantal fans op Facebook intussen gestegen tot 4.307. Via Twitter tellen we 1.389 volgers. Al deze mensen krijgen vers van de pers onze nieuwsberichten tussen hun updates. Het aantal inschrijvingen voor onze gratis nieuwsbrief, de deelnemers aan onze events (zoals de netwerkdrink TG!F), de kijkers van Made in Limburg TV en de lezers van ons gedrukt magazine, nemen nog altijd zienderogen toe. Kortom: “Alles kaat koet,” zou Di Rupo zeggen.

made in limburg logoMeer nog dan de naakte cijfers, doen de hartverwarmende reacties van onze lezers veel plezier. Velen vertellen ons dat het nieuwsoverzicht van Made in Limburg het eerste is dat ze ’s morgens bekijken. Via de website zelf tellen we inmiddels 9.521 reacties op de 6.189 nieuwsberichten die in 3 jaar tijd gepubliceerd zijn. We mogen zeggen dat ons platform is uitgegroeid tot een echte interactieve community. Een weg die we verder willen bewandelen, door nog meer interessant nieuws (ook uit uw onderneming!) kenbaar te maken.

Surf mee op het succes!
Onze vaste structurele partners zorgen ervoor dat Made in Limburg gratis kan blijven. Ook zij zijn blij met de groeicijfers. Maar ook tal van andere ondernemingen contacteren ons geregeld om hun producten en diensten bij het Limburgse ondernemerspubliek in de kijker te zetten. Speciaal voor hen – ja, u dus – hebben we een mooi eindejaarsaanbod uitgewerkt. We combineren een prominente advertentiepositie op onze website met een advertentie in een uniek nummer van ons gedrukt Made in Limburg Magazine. Dat wordt een uitgave waarin de meest gelezen (en dus meest interessante) artikels van Made in Limburg 2013 te consulteren zijn. Een leuk naslagwerk, dat gratis per post wordt verzonden naar onze hele zakelijke database. Al zeggen we het zelf: een buitenkans om aan een gunsttarief een breed publiek te bereiken! Claudio Swijsen vertelt er u graag alles over. Je kunt hem bellen op 011 878 458 of 0491 621 621. E-mailen kan naar cswijsen@concentra.be.

De redactie en de rest van ons team danken u alvast voor het vertrouwen!