BrilstudioTijdens de jaarlijkse Hospitality Awards viel de oogst voor de Limburgse handelszaken iets magerder uit dan in de 7 voorgaande edities. Verspreid over de diverse categorieën, waren er slechts 4 medailles voor de klantvriendelijke horecazaken en retailers, allicht door het beperkte aantal inschrijvingen uit deze regio. Dit doet uiteraard niets af aan de verdienste van degenen die wel eremetaal in de wacht wisten te slepen:

De enige gouden medaille was voor De Brilstudio in Kermt en Diepenbeek, en dit in de categorie voor opticiens en juweliers. Gythe Grosemans mocht tijdens een grootse award-ceremonie haar trofee in ontvangst nemen. Het is al voor de tweede keer op rij dat deze onderscheiding naar De Brilstudio gaat.

Een zilveren plak ging naar Portofino in Heusden-Zolder en dit in de reeks van klantvriendelijkste brasseries. Tot slot waren er nog 2 bronzen medailles voor Limburgers: Frituur ’t Penske in Neeroeteren behaalde de derde prijs bij de afhaalzaken en Balthazar in Sint-Truiden werd gelauwerd in de categorie van drankgelegenheden.