Ledlite in Ham, een kmo die gespecialiseerd is in verkeerssignalisatie met led-verlichting, ziet een investering van 200.000 euro tegemoet van LRM. De centen moeten dienen om de producten van Ledlite te optimaliseren en de introductie in de markt te versnellen.

Ledlite bordLedlite NV werd opgericht in 1991 als ontwerper, producent en plaatser van verkeerssignalisatie op basis van verlichting. Momenteel heeft het bedrijf herkenbare producten in het gamma, zoals de verlichting van rotondes, digitale zone-30 borden en snelheidsinformatieborden.

Doorheen de jaren is de focus verlegd naar het design en de assemblage van onderdelen die elders worden aangekocht. Met succes. De concurrentie staat echter evenmin stil, waardoor snelheid van evolutie nodig is. Met dat doel legt LRM 200.000 euro op tafel. Hiermee zal onder meer de nieuwe generatie verkeerssignalisatie worden ontwikkeld, die in staat zijn om het rijgedrag van passanten te registreren en de publieke overheden hierover te informeren… Een gewaarschuwd man…