Soulco Holding, het bedrijf uit Tessenderlo dat ICT, telefonie en securityproducten over de hele wereld exporteert, heeft 400.000 euro geïnvesteerd in Centomedia uit Geel. Deze onderneming is gespecialiseerd in informatie die via tv-schermen wordt verspreid bij medewerkers of bezoekers (digital signage). Meer dan 100 bedrijven en organisaties in België, waaronder de KU Leuven, Spar Lambrechts, Toerisme Limburg, KBC, Base en Baloise Insurance, gebruiken dit systeem van Centomedia.

centomedia bij jbcSoulco, waarin LRM een participatie heeft, gelooft vooral in de ‘cloud-oplossing’ van Centomedia. Dit houdt in dat de informatie op de tv-schermen vanop iedere locatie en op ieder tijdstip door de beheerder kan veranderd worden.

Tony Verbeke, CEO van Soulco, licht toe: “Soulco kende als ICT-integrator op korte termijn een zeer sterke groei op internationale markten. Vorig jaar realiseerden we daar een omzet van 15 miljoen euro. Vanuit die positie zijn we voortdurend op zoek naar investeringen in Belgische bedrijven met exportpotentieel. Met onze ervaring kunnen we de internationale markten openen voor Centomedia.”