Het ict-bedrijf Lipa van de ondernemers Miranda Liebens en Edwin Vanspauwen, is de winnaar van een gratis bedrijfspand. Ze mogen een jaar hun hebben en houden overbrengen naar een bedrijfsruimte die projectontwikkelaar Futurn en ondernemersorganisatie Unizo Limburg ter beschikking stellen.

“Wij zijn erg blij met deze winst”, zeggen Miranda Liebens en Edwin Vanspauwen. “Hierdoor kunnen we onze verdere groei realiseren. Bovendien kunnen we onze klanten verzekeren van een professionele service.”

“We zijn verheugd dat een mooi bedrijf als Lipa zijn groei verder kan realiseren in één van onze vestigingen”, zegt Frederik Baert, Managing Partner van Futurn. De projectontwikkelaar wil met deze wedstrijd niet alleen Lipa vooruithelpen, maar ook de hele Limburgse economie in een positief daglicht plaatsen.

Uit een bevraging die aan deze wedstrijd voorafging, blijkt dat een nieuw bedrijfspand gegeerd is door 4 op 10 Limburgse ondernemers. Bijna 1 op de 5 is op dit moment al op zoek (17%) en nog eens 1 op 4 wenst binnen de 5 jaar te verhuizen (23%).

“De groei van de onderneming is de belangrijkste reden om te verhuizen: 2 op 3 ondernemers met verhuisplannen (64%) geeft aan dat het huidige bedrijfspand te klein is”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg.