Thibaut Courtois is niet het enige topproduct uit Bilzen… Beddenfabrikant Kreamat, die recent nog diverse onderscheidingen won, breidt de commerciële slagkracht uit in eigen provincie. Daarvoor werd een samenwerking aangegaan met Nibema uit Riemst.

“Dit is een mooi verhaal van twee Limburgse firma’s die de handen in elkaar slaan”, zegt Olivier Biesmans van Kreamat. “We vinden allebei dat bedrijven uit dezelfde regio elkaar moeten versterken. Als lokale winkeliers samenwerken met lokale producenten, is dat een belangrijke meerwaarde voor onze economie. We hopen niet alleen in onze sector, maar ook daarbuiten, een voorbeeld te zijn op dat vlak.”

Heel concreet heeft Kreamat zopas een shop-in-shop geplaatst bij Nibema, zodat de hele collectie aan een breed publiek kan voorgesteld worden. “Een ideaal platform om onze look & feel ook in Limburg te presenteren”, aldus Olivier Biesmans. “We moeten het helemaal niet zo ver gaan zoeken. Hopelijk kunnen we andere Limburgse ondernemingen inspireren om ook in de buurt samenwerkingsverbanden op te zetten.”