Naast onderscheidingen voor De Brilstudio, waren er nog heel wat Limburgse ondernemingen die op de Retail Awards en Horeca Awards met eremetaal aan de haal gingen.

retail-awardsZo wist Wijnhandel Van Dinter uit Dilsen-Stokkem 2 prijzen mee naar huis te nemen. De zilveren plak wonnen ze in de categorie voor Klantvriendelijkste Kleinhandel/Buurtwinkel, terwijl ze de hoofdprijs wegkaapten als handelszaak die het meest actief is op sociale media.

Andere gouden medailles (uit de bijna 1.000 inzendingen) waren er voor B&B Azadro (Linkhout) als Klantvriendelijkste Belgische Privé-Hotel, én voor de Stad Tongeren als Klantvriendelijkste Winkelcentrum van het land.

Een bronzen medaille ging naar Bakkerij Huize Briers in Bilzen (Klantvriendelijkste Brood/Banketbakker/Chocolatier én ook als Klantvriendelijkste Belgische Koffie/Tearoom/Lunchroom).

Hetzelfde metaal was voor Keurslager Dirk uit Opglabeek (Klantvriendelijkste Slagerij/Delicatessenzaak), B&B Pety uit Bilzen (Klantvriendelijkste Belgische Privé-Hotel en B&B) en Frituur-Café De Koster uit Heusden-Zolder (Klantvriendelijkste Belgische Drankgelegenheid/Winebar)

Tot slot won de Scoutsrally uit Neerpelt de derde prijs voor Meest Kindvriendelijke Horecazaak.