anke loredana exhaleWearable Stories, het kledinglabel dat Loredana Falone uit Houthalen en Anke Coenen uit Kotem (Maasmechelen) onlangs in Bali zijn gestart, is vanaf woensdag 2 maart het onderwerp van een tv-programma op Canvas. In een aflevering van Het Eerste Kwartaal (21u05) volgen de tv-makers de Limburgse vriendinnen (en hun bedrijf Exhale Wear) tijdens het productieproces van hun collectie. Canvas is meegereist naar Bali om er de mooie momenten, maar ook de moeilijkheden van de start-up vast te leggen.

Een mooi verhaal dat ongetwijfeld veel kijkers zal boeien. (Ons artikel over het duo, was vorig jaar één van de meest gelezen artikels ooit op Made in Limburg…).

Een dag later, aanstaande donderdag dus, start een nieuw hoofdstuk in de jonge geschiedenis van Wearable Stories. Dan openen Anke en Loredana in Hasselt (Persoonstraat 26) een gloednieuwe conceptstore. Een maand lang zal de collectie er te bewonderen zijn. Op dezelfde locatie heeft (het eveneens Limburgse merk) Oak Concepts al een winkel, waar onder meer een selectie van verfijnde thee en koffie geserveerd wordt. De pop-up bar en winkel zal tevens tegelijk dienst doen als ruimte voor co-working, networking, lunchmeetings, enzovoort.