Limburgse bedrijven laten zich van Duivelse kant zien

Houben Duivels logo 3Nu het EK ook voor de Rode Duivels is begonnen, zijn er heel wat Limburgse bedrijven die hun sympathie voor ons nationale team niet onder stoelen of banken steken. Ze supporteren mee door de Belgische driekleur prominent aan hun voorgevel of wagenpark te etaleren. Daarbij vallen enkele knappe realisaties op. Zo hebben onder meer de bouwbedrijven Mathieu Gijbels en Houben hun bedrijfslogo veranderd.

Daarnaast zijn er nog heel wat andere uitingen van Duivelse steun. Zo krijgt Hemelaers Glas uit Lommel heel wat bijval door rond te rijden met Belgische vlaggen uit glas. “Al onze bestel- en vrachtwagens zijn voorzien van gelakt glas in zwart, geel en rood,” zegt gedelegeerd bestuurder Dirk Godelaine. “Het is niet alleen uit sympathie met de Rode Duivels, maar ook een ludieke manier om de mogelijkheden van dit product te tonen. Dit gelakt glas wordt immers veel gebruikt in allerlei toepassingen voor binnenwanden, meubilair, douches, enzovoort.”

glazen vlaggen (12)Toeval is het niet: Hemelaers Glas is momenteel bezig met een order van… de Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB). “In het nieuwe Belgian Football Center in Tubeke zijn we momenteel interieurbeglazing aan het plaatsen,” aldus nog Dirk Godelaine. “Dit project bevat glazen binnenwanden, balustrades voor de fitness, fanshop, vergaderzalen en hotelkamers. Deze beglazing is speciaal omdat er zwart/geel/rode doorschijnende veiligheidfolies in verwerkt zijn.”

En nu maar hopen dat de muur die onze verdediging optrekt niet van breekbaar glas is…