Lieve Ketelslegers aan de slag bij Ethias

Lieve Ketelslegers, de voormalige journaliste en presentatrice van TV Limburg, gaat op 1 juli aan de slag als woordvoerster van Ethias in Hasselt. Momenteel is ze nog actief als diensthoofd Communicatie bij de gemeente Riemst.

Lieve Ketelslegers begon haar carrière bij de regionale tv-omroep. Vervolgens trok ze naar de VRT, waar ze De Rode Loper presenteerde. Als freelance journaliste was ze nadien nog aan de slag bij onder meer Vitaya en Kanaal Z. In 2006 zei ze de media vaarwel om de communicatiedienst van investeringsmaatschappij LRM te gaan leiden. Een job die ze daarna uitvoerde bij de gemeente Riemst, waar ze nu al 6 jaar de persrelaties verzorgt, maar ook tal van andere communicatieprojecten coördineert.

Lieve Ketelslegers“De overstap naar Ethias is een mooie nieuwe uitdaging,” vertelt ze. “Het is een grote en traditierijke onderneming, waar veel over gecommuniceerd kan worden. Maar tot dusver was er nog niemand exclusief met die taken bezig. Ik zal vanuit Hasselt het Vlaamse gedeelte behartigen. Mijn Franstalige collega opereert vanuit de hoofdzetel in Luik.”

Lieve Ketelslegers is 43 jaar. Ze woont samen in Spalbeek en heeft een zoon en een dochter.