Levi de Werdt, mede-eigenaar en zaakvoerder van cateringbedrijf De Malle Koks, heeft beslist een andere uitdaging aan te gaan. Sinds deze week wordt de snel groeiende horeca-onderneming overgelaten aan de andere vennoten Lieven Boelen en Wim Croonen.

levi-de-werdt“Na 4,5 jaar dienst bij cateringbedrijf De Malle Koks en restaurant Kaai-man heb ik besloten om deze episode achter mij te laten”, zegt hij. “Persoonlijke ambities, de fase in mijn leven en de nieuwsgierigheid naar nieuwe opportuniteiten hebben bijgedragen tot deze beslissing.”

Hij blikt zonder spijt terug op een heel boeiende periode. “Ik ben uitermate dankbaar voor de leuke en interessante tijd die ik heb mogen meemaken. Ik ben ook trots dat ik mee heb kunnen werken om de organisatie te doen groeien tot een team van 14 voltijdse equivalenten, een 100-tal losse krachten, een 200-tal cateringevenementen op jaarbasis en een gevestigde waarde als evenementcateraar in de regio Limburg. Met als kers op de taart, het restaurant Kaai-man als één van de culinaire hotspots van Hasselt.”

Hij wenst de De Malle Koks en Kaai-man nog heel veel succes met de toekomstplannen, en gaat zich nu bezinnen over zijn eigen ambities.