Wist je dat… de Corda Campus over een grote ondergrondse parkeergarage beschikt? Heel wat bewoners en bezoekers alvast niet, waardoor het vaak wachten & wringen was om bovengronds een parkeerplaatsje te bemachtigen. Dat was zeker het geval toen de nieuwe buitenparking aan Corda 1 werd aangelegd.

Met een ludieke actie wil Corda nu de chauffeurs blijven aanmoedigen om de ondergrondse faciliteiten te gebruiken. Daarvoor werd de Sparkling Month in het leven geroepen. Een hele maand lang wordt wie in het parkeergebouw halt houdt, getrakteerd op een leuke verrassing. Zo werden er al gratis koffie en ontbijtkoeken uitgedeeld. Het gebouw wordt weldra trouwens helemaal opgewaardeerd met graffiti, leuke slogans en andere blikvangers.

Campusdirecteur Raf Degens legt uit: “Wij willen in 2017 onze Corda Community nog versterken. Daarin past het initiatief Sparkling Month, waarmee we onze ondergrondse parkeerders willen bedanken en verrassen. Zo zetten we meteen het jaar ondernemend en feestelijk in. Work hard, play hard.”