In samenwerking met dit platform Made in… zet SIM Belgium op woensdag 28 oktober nu al de vierde editie van het Leadership Event op poten. Deze keer wordt het kasteel van Leeuwergem (Zottegem) de unieke setting.

Op één avond worden hiervoor verschillende topsprekers en prominente figuren uit de ondernemerswereld samengebracht. De deelnemers aan het event krijgen getuigenissen te horen, kunnen ervaringen delen en expertise opdoen over diverse actuele topics. Het programma is specifiek afgesteld op groeibedrijven. De sprekers treden uiteindelijk in debat om een aantal knelpunten aan te kaarten en concrete oplossingen aan te reiken.

Boudewijn DupontNa het inhoudelijke programma schuiven de deelnemers aan voor een walking dinner. Dit wordt meteen ook een netwerkmoment in de aanwezigheid van diverse Business Angel Coaches.

Boudewijn Dupont heeft als (de Limburgse) Managing Director van SIM Belgium, de lijnen voor de organisatie uitgezet. Zijn onderneming brengt de deelnemers samen. “SIM Belgium coacht jonge High Potential Starters en mature High Growth Companies,” zegt hij. “Hun zaakvoerders zijn stuk voor stuk talentvolle en gedreven ondernemers die hun bedrijf naar successen leiden. Ze bevinden zich vaak op een scharnierpunt in hun zakelijke ontwikkeling. SIM Belgium koppelt hen aan toegewijde sparring partners: beslagen coaches, Business Angel Coaches die als ondernemers hun waarde bewezen hebben en hun expertise graag delen. In een one-on-one-begeleiding of via adviesraden geven de coaches van SIM Belgium de bedrijven constructieve feedback en advies. Met de ervaring en helikoptervisie van hun Business Angel Coaches vermijden de zaakvoerders tijd- en energievretende valkuilen en komen ze sneller tot successen.”

Meer info en inschrijvingen via deze link.