Karel Roex, leverancier van projectmeubilair uit Dilsen-Stokkem, heeft met enkele prestigieuze orders van KRC Genk en Syntra Limburg de slechte start van de zomer doorgespoeld. Als alternatief voor de eerder onstabiele markt van terrassstoelen en tafels, richt Roex zich steeds meer op sectoren als de vrije tijd, gezondheid en onderwijs.

jeugdacademie KRCVoor de voetbalclub mocht Roex de meubelen leveren die waren voorzien door interieurarchitecte en werfcoördinator Ingrid Nelissen (foto). “Projecten als KRC Genk zijn niet alleen wat betreft omvang, maar ook inzake exposure erg belangrijk voor ons bedrijf,” aldus Karel Roex. “Wij werken in het stadion trouwens niet alleen in opdracht van KRC zelf, maar zorgen ook voor de meubels in de loges in opdracht van seathouders zoals Jaraco, glashandel Ceyssens en CKS.” Andere projecten die Roex in de Genkse regio in 2013 mocht opleveren zijn die voor horecazaken als De Molen, de Relaxy, The Thrill, Dante en weldra ook Wheels, de brasserie in de vernieuwde Shopping I.

Roex leverde overigens ook het losse meubilair van de horecazaken van Alex Clevers, met name Vivendum en Neuta. “Ook daar zijn we bijzonder fier op, net als de Kan10 die we voor Syntra Limburg mochten inkleden,” besluit Karel Roex.