Petit Pourri, de handel in duurzame kinderkleding va, Sanne Lambermon uit Riemst, is dinsdagavond uitgeroepen tot (één van de drie) winnaars van de wedstrijd Bizidee. De publieksprijs ging naar Wafl, de start-up van Giovani Oosters en Xander Hermans.

Twee op twee voor Limburg: beide genomineerden uit onze provincie werden dinsdag uit meer dan 100 eindlaureaten op het podium geroepen om een prijs in ontvangst te nemen. Eén van de 3 hoofdprijzen ging naar Petit Pourri, een atypisch label met kledij voor baby’s en kinderen (foto). Bedenker Sanne Lambermon krijgt onder meer een cheque van 1.000 euro als winnaar van de BizzBuzz Award, een bekroning voor het meest opvallende concept op vlak van ecologisch verantwoord ondernemerschap.

Nog goed nieuws was er voor Wafl, het concept van de gevulde wafels dat keukenprins Giovani Oosters en zijn compagnon overal te velde aan het uittesten zijn. De vulling heeft klassieke, maar ook heel bijzondere smaken, zoals spek en ei of bloedworst met walnoot. Wafl wint een mediabudget én een gratis vermelding op deze website! 😉