7 responses to “Klachten over Truiense reclameronselaar houden aan”

 1. Verontrustend dat zo’n mensen gewoon kunnen voortdoen.

 2. Wijzelf zijn ooit het slachtoffer geworden van deze malafide reclame ronselaar, ik zou iedereen willen aanraden om direct uw advocaat en Unizo in te schakelen.
  Bij ons hadden ze zelfs de handtekening van mijn echtgenote gekopieerd op een andere bestelbon…
  In tegenstelling tot wat zij beweren, hebben wij de zaak tegen hen gewonnen.
  Dus mocht u toch per abuis getekend hebben, niet afwachten, maar direct aanvallen.
  Die praktijken moeten DRINGEND stoppen.

 3. En eerst alles goed lezen! Wie zit er trouwens achter dat bedrijf?

  1. Volgens de jaarrekeningen een zekere Bart Luyck.

 4. Winnen die smeerlappen rechtzaken? Dan is dat het zoveelste bewijs dat onze staat en zijn juridisch systeem zo lek zijn als een mandje. Makkelijk zat om bonafide ondernemers te controleren en maffiagewijze erbij te lappen (dokken of deur dicht!). Maar hen beschermen tegen oneerlijke concurrentie, oplichterij en bedrog, ho maar!

 5. Deze mensen zijn al meer dan 30 jaar bezig (volgens info opererend oa vanuit Diest) Enkele jaren zo’n verkoopster in de zaak gehad. Ondertussen politie gebeld die de dame bij ons door twee agenten ter plaatse verhoord. Dame heeft onmiddellijk haar werk opgezegd. Dus bijna altijd tijdelijke werknemers die op basis van commissie werkten.
  Dame was pas in dienst en wist van niets onregelmatigs. Ze moest gewoon advertenties verkopen. Enkele maanden later kreeg ik het volledig afgesloten dossier terug van de politie omdat de vriendenkringen van BTW, politie, accynsen enz. een vast bedrag per jaar kregen van deze rondelaars en zij dus op die manier legaal namens die vriendenkringen namen en logo’s voor deze zogezegde advertenties konden gebruiken en rondelen. Ooit heb ik er, na lang zeuren, achteraf enkele drukwerken van gekregen. Maar die advertenties werden in zeer beperkte aantallen gedrukt en kwamen nooit bij de betrokken leden van die vriendenkringen terecht. Het wordt toch tijd dat daar eens een ernstig onderzoek gedaan wordt want ooit kreeg ik, na lang zoeken, zo’n organiserende baas aan de telefoon. Heel onbeschoft en kortaf. Zij voelen zich volledig beschermd. En ondanks ons conflict bleven wij in hun databestand opgeslagen en nam een volgende verkoper contact.

 6. deze praktijken heb ik al over 12 jaar aangeklaagd