Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg, krijgt een bijkomende functie als Managing Partner van Voka Vlaanderen. Leten zal binnen de nieuwe structuur van de werkgeversorganisatie een coördinerende en bemiddelende rol vervullen tussen de diverse Voka-afdelingen en de overkoepelende organisatie in Brussel. Hij zal daarvoor het managementcomité voorzitten en nauw moeten samenwerken met Paul Kumpen, die zoals eerder bekendgemaakt, op 5 oktober voorzitter wordt van de hele Voka-alliantie.

leten jDe benoeming van Leten is het sluitstuk van een hervormingsplan dat Voka heeft doorgevoerd. De nieuwe structuur moet de ondernemingsorganisatie efficiënter, effectiever en slagkrachtiger maken.

Johann Leten blijft gelijktijdig aan als gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. “Zelf ga ik misschien iets minder in Limburg aanwezig zijn, maar ik heb het volste vertrouwen in mijn managementteam,” zegt hij in een korte reactie. “Ik zal Limburg dan ook absoluut niet uit het oog en zeker niet uit het hart verliezen. Samen met Paul Kumpen ben ik er zeker van dat we onze stem luider in Brussel kunnen laten klinken en meer uit de brand kunnen slepen voor de ondernemingen uit onze regio.”