Onze moederkrant Het Belang van Limburg organiseert op woensdag 13 november voor de allereerste keer een jobbeurs. Een tiental grote bedrijven hebben al toegezegd om er hun vacatures aan het grote publiek te komen presenteren. De namen zijn niet van de minste: Telenet, Ethias, Norbord, JBC, Bose, Nitto, Essers, JBF Global, Scania en Sabca. Uiteraard zijn er ook kmo’s welkom die hier hun aanbod willen voorstellen en interessante kandidaten wensen te ontmoeten (contact: Tineke Vanwalleghem 0479-378 513).

HBVLjobsbe“We hebben al onze website hbvljobs.be en we hebben elke week ook een tiental jobpagina’s in de krant met een overzicht van het jobaanbod in Limburg,” zegt productmanager Els Sebreghts van HBVL Jobs. “Nu willen we voor de eerste keer rechtstreeks in contact komen met de werkzoekenden. De bedrijven die al hebben toegezegd voor de beurs, brengen tal van vacatures mee. Onze jobbeurs is dus de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar werk.”

De beurs vindt op 13 november plaats in de gebouwen van Het Belang van Limburg zelf, en dit van 14 tot 20 uur. De toegang voor bezoekers is gratis. De deelnemers registreren zich best vooraf op hbvljobs.be. Wie dan op de beurs langskomt op de stand van HBVL Jobs, krijgt een gratis digitaal abonnement op de krant en ook vier weekendkranten in de bus om het jobaanbod in Limburg te blijven volgen.