IT-bedrijf JIDOKA, met kantoren in Hasselt en Mechelen, zet nieuwe stappen om de sterke groei in goede banen te leiden. Met Christopher Verhulst wordt een ervaren professional binnengehaald die als Chief Strategy Officer de ambitieuze toekomstplannen voor de lange termijn moet uittekenen en implementeren.

JIDOKA, wat staat voor ‘automation with a human touch’, is een IT-huis dat razendsnel groeit. De visie van de onderneming, gestoeld op het uitvoeren van maatprojecten met eigen mensen, slaat erg aan bij bestaande en nieuwe klanten. Dit heeft in 4 jaar tijd geleid tot een uitbreiding van het team tot 30 professionals. Om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen, wordt het managementteam versterkt met Christopher Verhulst. Hij krijgt als Chief Strategy Officer de taak om de visie van het management te vertalen naar strategische krijtlijnen en operationele doelstellingen, die de organische groei van JIDOKA moeten stroomlijnen voor de lange termijn.

“De strategische keuze om Christopher aan boord te halen, zal onze verdere groei alleen maar ten goede komen”, zegt Patrick Hellemans, CEO van JIDOKA. “Met zijn kennis en ervaring kunnen we onze filosofie trouw blijven en gestaag onze toekomstplannen gestalte geven.