Jean-Paul Teyssen, CEO van Carglass, heeft aangekondigd dat hij op het einde van dit jaar zijn functie neerlegt. Na meer dan 30 jaar gaat hij zich toeleggen op de advisering van andere bedrijven, waaronder ook starters.

JPTheyssen-300x241-2“Meer dan 30 jaar heb ik het grote genoegen gehad om te kunnen meewerken aan de ontwikkeling van Carglass en Belron,” aldus Teyssen in een schrijven aan zijn zakenrelaties en personeel. “Echter, na lang nadenken, heb ik recent besloten om tegen het einde van het jaar Carglass te verlaten en mijn professionele activiteiten te herschikken. Ik ga me meer toeleggen op de zaken die me ook nauw aan het hart liggen, maar waarvoor ik de voorbije jaren te weinig tijd gehad heb, nl. mijn bestuurdersmandaten in andere vennootschappen, het verlenen van advies aan andere ondernemers, het begeleiden van jongeren in hun professionele loopbaan, … en last but not least, vooral ook mijn familie.”

Teyssen noemt het een zeer moeilijke beslissing. “Ik blijf vertrouwen hebben in de toekomst van Carglass, die ik mede in een nieuwe richting zal helpen groeien. In de komende weken zullen een aantal grote projecten gefinaliseerd worden, die Carglass klaar zullen maken voor de toekomst. Hierdoor zal ik het hoofdstuk ‘Carglass’ op een gepast moment kunnen afsluiten,” besluit Theyssen.