Investeringsfonds koopt zich in bij Genkse start-up

Pingvalue, een startend bedrijf uit Genk (C-Mine) heeft 1,2 miljoen vers kapitaal opgehaald. Het Nederlandse investeringsfonds Investinfuture ziet wel brood in de toepassing en wil de grote internationale doorbraak mee ondersteunen.

pingvaluePingvalue (dat de hoofdzetel in Luxemburg heeft ondergebracht) wil vanaf deze zomer een platform lanceren dat informatie geeft over locaties die je bezoekt. Stel dat je volgend weekend naar Gent of Oostende gaat, zal je via Pingvalue kunnen ontdekken welke activiteiten er te beleven zijn, welke restaurants door andere bezoekers worden aanbevolen en welke winkels op dat moment interessante promoties aanbieden. Anderzijds krijgen handelszaken en eventorganisatoren die meedoen, informatie aangereikt over de bezoekers: welk profiel hebben ze, wat kopen ze, waar eten ze, enzovoort. Er is ook een voordelenkaart aan het programma gekoppeld.

“Dankzij deze bijdrage van InvestInFuture en de enthousiaste steun van onze nationale en internationale partners, zijn we goed voorbereid om het Pingvalue-platform deze zomer in Luxemburg te lanceren,” zegt CEO en stichter Luciano Scatorchia. “We appreciëren dit teken van vertrouwen en zullen verderdoen om onze doelstellingen op korte en lange termijn te realiseren.”