Het is zover… Op 29 maart gaat Made in Limburg opnieuw Live! Dan stellen we u in het prachtige kader van Thor Central (Genk) een uiterst boeiend programma van inspirerende sprekers en leuke randanimatie voor. Met als kers op de taart, een heerlijk walking dinner te midden van zo’n 500 andere Limburgse ondernemers en managers.

Wie en wat mag je op het podium verwachten? Lieze Geebelen van Proactify is zonder twijfel één van de meest opmerkelijke start-ups van de laatste jaren. Zij vertelt haar straf verhaal. Daarnaast mogen we Rudy Peeters (KBC) verwelkomen, een expert op vlak van blockchain, de technologie die ook uw onderneming zal beheersen! We luisteren ook naar Luc Jeurissen, CEO van Trixxo, dat met zo’n 6.600 werknemers intussen bij de grootste bedrijven van Limburg behoort. Als ondernemer pur sang komt hij zijn ups & downs met het publiek delen. Wat u evenmin mag missen: een geanimeerd panelgesprek over familiebedrijven: is het een last of een zegen om met familieleden een bedrijf te runnen?

Voor het volledige programma, andere informatie én de mogelijkheid om in te schrijven: volg deze link! PS: Wie inschrijft voor 2 maart krijgt een forse korting!