Ingrid Lieten, nu nog directeur bij LifeTechValley (beter bekend als Happy Aging) stapt volgende maand over naar uitzendgroep Actief Interim, om er CEO voor België te worden. Dat is zopas meegedeeld aan de raad van bestuur van LifeTechValley.

Ingrid Lieten krijgt bij Actief Interim de verantwoordelijkheid om de positie van de uitzendgroep in ons land nog te verstevigen. Mark Maesen blijft CEO van de groep, maar krijgt met de komst van Lieten de gelegenheid om zich te focussen op de groei in het buitenland.

Lieten zette vorig jaar een punt achter haar politieke carrière om directeur te worden bij LifeTechValley (Happy Aging), een platform dat tot doel heeft de innovatie en tewerkstelling in de ouderenzorg uit te bouwen. Daar komt nu relatief snel een einde aan.

“Ik was onder de indruk van Actief Interim”, zegt Ingrid Lieten in een eerste reactie. “Het is een mooi bedrijf met een mooi team. Ik wil graag meewerken aan de verdere groei.”

Bij de voorstelling van de jongste VKW Top 500 werd Actief Interim nog aangevinkt als één van de snelst groeiende bedrijven, onder meer door overnames in Duitsland en Nederland. De groep verdubbelde in 2 jaar tijd de omzet tot 452 miljoen euro. De nettowinst steeg van 12,7 naar 22,8 miljoen in 2016. Er werken nu, zonder de uitzendkrachten, zo’n 850 mensen.