Tom De Weyer (35), zaakvoerder van Taste Catering uit Zolder, start met een bijkomende activiteit. De horeca-ondernemer gaat van houten palletten meubilair maken, zoals vergadertafels of tuinsets. Het concept heet Pop-up-Pallets en is een Nederlandse uitvinding. De Weyer introduceert het modulaire bouwsysteem op de Belgische markt.

Tom De Weyer“Het mooie ervan is dat je met de palletten in een handomdraai een kantoor, slaapruimte of beursstand creatief kunt inrichten,” zegt Tom De Weyer. “Er zijn veel combinaties mogelijk, zodat je ook heel snel een nieuw ontwerp kunt uitvoeren.” De cateraar vond het concept toen hij zelf op zoek was naar creatief, duurzaam en betaalbaar kantoormeubilair. “Ik vond mijn gading bij een Nederlandse interieurarchitect, en van het één kwam het ander.”

De Weyer is niet van plan zich volledig op het nieuwe project te storten. “Integendeel, de ambities met Taste Catering zijn zeker zo hoog. Zo sloten we pas nog een partnership af met KonseptS, een evenementenbureau dat eigenaar is van de eventlocatie Watt17 op het mijnterrein in Zolder.”

taste pallets