Hof van Vervoering, de B&B die Veerle Reekmans uitbaat in Voeren, is door de marktleider Booking.com bekroond met een Guest Review Award. Met een uitzonderlijk gemiddelde van 9,6 op 10, is het één van de best beoordeelde overnachtingsfaciliteiten in ons land.

Wie via Booking.com een bestelling plaatst krijgt nadien de mogelijkheid om het verblijf te beoordelen op diverse criteria. Daarmee worden andere bezoekers geïnformeerd en kunnen ze zich laten leiden om al dan niet een reservatie te maken. Het zijn meestal niet de meest tevreden bezoekers die een beoordeling doorgeven. Daardoor zijn er zelden echt hoge gemiddelde scores. Wie bij Booking.com een gemiddelde haalt van 8 op 10 komt in aanmerking voor een Guest Review Award.

Hof van Vervoering steekt daar met kop en schouders bovenuit. Van de 48 beoordelingen die Veerle Reekmans via Booking ontving, haalt ze een gemiddelde score van 9,6 op 10. Het oude posthuis in ’s Gravenvoeren scoort daarmee uitzonderlijk goed. Het personeel, in dit geval de gastvrouw zelf, haalt zelf een gemiddelde beoordeling van 9,7.

“Ik ben superblij met zoveel tevreden gasten”, reageert ze. “Mijn zorg voor de gasten gebeurt altijd met volle inzet, vanuit het hart, met liefde gebracht… Zo’n erkenning doet deugd. Ik mag er fier op zijn.”