Niet iedereen zal het zich herinneren, maar het is juist 5 jaar geleden dat Made in Limburg het levenslicht zag! Het lijkt wel alsof het gisteren was…

Wat is er intussen gebeurd? In die 5 jaar hebben we 8.433 artikels gepubliceerd over het reilen en zeilen van Economisch Limburg. Onze (gemiddeld) 140.000 lezers die we iedere maand bereiken, hebben samen 14.916 reacties onderaan deze artikels geplaatst. Daarenboven worden onze artikels dagelijks gelezen door 6.521 Facebook-vrienden, 2.224 Linkedin-leden en 2.719 Twitter-volgers, die tot dusver 5.647 tweets met nieuws hebben gelezen.

Na onze geboorte hebben we nog een pak broers en zussen gekregen: Made in Kempen, Made in Antwerpen, Made in Mechelen, Made in Oost-Vlaanderen, Made in Vlaams-Brabant… én weldra ook in West-Vlaanderen… Samen vormen wij het grootste digitale platform voor economisch nieuws in het land!

Facebook-MIL-5jaar_300x300Uiteraard past het bij deze gelegenheid om u, de trouwe lezer van Made in Limburg, te bedanken. We zijn enorm blij met de nog steeds groter wordende community en de positieve feedback die we overal krijgen. Daarom zijn we langs de wijnhandel gereden en hebben we de koffer volgeladen met magnumflessen van de beste champagne! Die geven we cadeau aan een fijne selectie van lezers die lid zijn van onze Facebook-pagina! Beslist de moeite om als de gehaaide bliksem een “like” toe te voegen!

En alsof dat nog niet genoeg is: ons commerciële team heeft een uniek pakket uitgewerkt, waardoor u voor een prikje in de kijker kan lopen op Made in Limburg! Even een e-mail sturen naar wouter.vanlee@mediahuis.be volstaat om onze verjaardagspromotie te ontdekken.

Op naar de volgende 5 jaar! Tot uw dienst,

Kurt Meers, Dominiek Claes, Guido Cloostermans, Wouter Vanlee en Patrick De Wachter