Marleen Flemings, CEO van voedingsbedrijven Deliva en Horeservi Catering in Genk, heeft oprichter Herman Schepers uitgekocht en is nu voor 100% eigenaar van de groep. Ze heeft meteen de naam van Horeservi Catering veranderd in Umami.

Marleen Flemings staat al 30 jaar zij aan zij met Herman Schepers, die meer dan 50 jaar geleden het cateringbedrijf Horeservi oprichtte. Sinds enkele jaren heeft ze de operationele leiding van zowel productiebedrijf Deliva als Horeservi overgenomen en is ze tevens meerderheidsaandeelhouder geworden. Nu neemt ze dus alle aandelen over.

De cateringtak, die al 50 jaar ‘inhouse’ restaurants uitbaat in scholen, bedrijven en zorgcentra, wordt meteen herdoopt tot Umami. “Een naam die de vernieuwde bedrijfswaarden beter uitdraagt”, vindt Marleen Flemings. “Het cateringlandschap is de afgelopen tijd sterk veranderd: de klassieke dag-shiften hebben plaats geruimd voor een 24/7-aanbod, en de traditionele gerechten voor lactose-, glutenvrije, vegetarische en zelfs Halal-alternatieven. Flexibiliteit is meer dan ooit aan de orde. Tegelijk willen we onze reputatie aanhouden van onberispelijke kwaliteit en uitstekende service. Niet alleen de smaak van het eten moet top zijn, ook de keuzemogelijkheden, de presentatie, de bediening en de inkleding van de restaurants. Alleen zo kunnen we blijven groeien, en dat is onze ambitie.”