Overname Hego MobileHego-Mobile in Zutendaal, actief in de klein– en groothandel van medische en orthopedische artikelen, prothesen en mindervalidenwagens, wordt voortaan gerund door ondernemer Wim Weytjens. Hij heeft het handelsfonds van de onderneming overgenomen van Godelieve Cuypers, die weldra met pensioen gaat.

“Jarenlang heb ik mij met hart en ziel ingezet in mijn zaak en heb ik vele van onze klanten gelukkig gemaakt,” zegt Godelieve Cuypers. “Wij hebben klanten verspreid over het hele land, die uitsluitend hun mindervalidewagens bij ons kopen omwille van de dienstverlening die wij aanbieden. Inmiddels heb ik de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil ik mijn activiteiten afbouwen. Met vol vertrouwen geef ik mijn zaak dan ook over aan Wim Weytjens.”

“Vandaag is een belangrijke dag voor Hego-Mobile en mijzelf,” aldus de nieuwe zaakvoerder. “Met veel enthousiasme stap ik in dit nieuwe project. Ik zal trachten om het werk van Godelieve Cuypers zo goed mogelijk verder te zetten. Zij zal in de komende maanden mij en ons cliënteel nog bijstaan, om deze overdracht zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.”

Het overnameproces werd begeleid door Adlex Advocaten uit Genk.