Hegge bouwt groots voor KPMG in Zaventem

Het Hamontse constructiebedrijf Hegge heeft voor de derde opeenvolgende keer een groot order in de wacht gesleept aan de luchthaven van Zaventem. Het gaat om een bestelling van 6 miljoen euro voor de bouw van een nieuw kantoor voor KPMG. Het ontwerp is van het gerenommeerde bureau Jaspers-Eyers.

passport KPMGConnector is de naam van de eerste project dat Hegge nu bijna een jaar geleden opleverde in Zaventem. Een order van 3 miljoen euro, dat de verbinding vormt tussen het hoofdgebouw en de pieren A en B. Een tweede opdracht was de bouw van het project Gateway, waar Deloitte weldra zijn intrek zal nemen. Dit contract is 5 miljoen euro waard en zit momenteel in de afwerkingsfase.

Het nieuwe order heet Passport en heeft een waarde van 6 miljoen. Het gaat om de impressionante uitvalsbasis van KPMG in ons land. De opdracht werd aan Hegge toegewezen door de tijdelijke vereniging Blaton – Vanlaere en projectontwikkelaar CODIC. Het gebouw is een ontwerp van Limburgs-Brabantse architectenkantoor Jaspers-Eyers.

Hegge is uiteraard enorm fier op de nieuwe opdracht en ziet op deze manier de reputatie in de hoofdstedelijke regio verder toenemen.