Het Hamontse constructiebedrijf Hegge heeft voor de derde opeenvolgende keer een groot order in de wacht gesleept aan de luchthaven van Zaventem. Het gaat om een bestelling van 6 miljoen euro voor de bouw van een nieuw kantoor voor KPMG. Het ontwerp is van het gerenommeerde bureau Jaspers-Eyers.

passport KPMGConnector is de naam van de eerste project dat Hegge nu bijna een jaar geleden opleverde in Zaventem. Een order van 3 miljoen euro, dat de verbinding vormt tussen het hoofdgebouw en de pieren A en B. Een tweede opdracht was de bouw van het project Gateway, waar Deloitte weldra zijn intrek zal nemen. Dit contract is 5 miljoen euro waard en zit momenteel in de afwerkingsfase.

Het nieuwe order heet Passport en heeft een waarde van 6 miljoen. Het gaat om de impressionante uitvalsbasis van KPMG in ons land. De opdracht werd aan Hegge toegewezen door de tijdelijke vereniging Blaton – Vanlaere en projectontwikkelaar CODIC. Het gebouw is een ontwerp van Limburgs-Brabantse architectenkantoor Jaspers-Eyers.

Hegge is uiteraard enorm fier op de nieuwe opdracht en ziet op deze manier de reputatie in de hoofdstedelijke regio verder toenemen.