Als onderdeel van de strategie om overal in het land kleinere regionale vestigingen te openen, heeft Delen Private Bank zopas een kantoor opgericht in Westerlo. Het wordt in feite een bijkantoor van Hasselt. Het doel is om de lokale klanten te voorzien van een persoonlijke aanpak en de nodige discretie.

Delen Private Bank opende in 2008, in volle crisis, de deuren in Hasselt. Bart Menten en Filip Gielkens kregen dus meteen een zware dobber voorgeschoteld. In de volgende 10 jaar wisten ze een beheerd vermogen op te bouwen van meer dan één miljard euro, goed voor 25% van de markt in discretionair beheer. Omdat een derde van dat vermogen uit de Kempen komt, is nu beslist om daar een lokale vestiging te openen. Dit is gebeurd in het stijlvolle businesscenter 4WINGS in Westerlo.

“Het is dichterbij onze klanten, maar vooral goed voor de voeling met het lokale, de regio, de mensen en hun eigenheid die voor Delen Private Bank de drijfveer vormden om zich nog sterker te verankeren op de as Geel – Mol – Turnhout – Grobbendonk – Herentals”, legt Bart Menten uit. “Het is een boeiende regio met veel potentieel tot het uitbouwen van een eigen netwerk. Ook de sterke verstandhouding met de drie Kempische kantoren van Bank J.Van Breda & C° zorgt voor een mooie instroom van nieuwe contacten, ondernemers en vrije beroepen.”

Bart Menten en Filip Gielkens zullen elk deeltijds vanuit het Kempisch kantoor actief zijn en zozorgen voor de nodige continuïteit voor de klanten. Het team is ondertussen ook versterkt met een ervaren private banker uit de regio Kempen: Katrien Kuypers. De ondersteunende taken, administratief en juridisch, worden vanuit Hasselt behartigd.